Koulutussimulaattorit teollisuudelle

Monet kansainvälisesti toimivat työkonevalmistajat ovat valinneet Creanexin toteuttamaan ja valmistamaan työkoneilleen koulutussimulaattorin.

Mitä hyötyä konevalmistajalle on koulutussimulaattorista?

1. Kustannustehokas tapa järjestää käyttäjä- ja huoltokoulutusta hallitussa ympäristössä.
2. Uuden koneen työtekniikka- ja käyttöönottokoulutukset
3. Erinomainen työkalu tulevien konemallien markkinointiin

Koulutussimulaattori on ympäristö, jossa työkoneen käyttöä harjoitellaan mahdollisimman aidon tuntuisessa tilanteessa. Simulaattorin toteutuksen ratkaisee aina käyttötarkoitus.

Aidon tunnelman syntymiseen vaikuttaa ajoympäristön suunnittelu ja toteutus. Tärkeää on huomioida myös kuljetettavuus, helppo käyttöönotto sekä valmistettavuus. Käyttämällä asiakkaan omaa muotoilukieltä ja värejä ratkaisusta saadaan yksilöllinen ja brändiä vahvistava.

Teemme simulaattoritoteutuksen helpoksi asiakkaalle

Creanex on simulaattorisuunnittelun ammattilainen. Asiakkaamme puolestaan on oman alansa ja laitteensa asiantuntija. Juuri siksi simulaattori suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Asiakas kertoo Creanexin tiimille konesovelluksensa vaatimuksista ja laitetiedosta. Myös oikean käyttötuntuman varmistamisessa asiakkaan asiantuntemus on korvaamatonta. Simulaattoritoteutuksen ytimen muodostavat koulutussisällön valmistelu ja suunnittelu. Tässä kohdassa konevalmistajan rooli korostuu. Creanexilla on tarjota tämän työvaiheen suunnitteluun hyviä toimintamalleja ja työkaluja.

Yhteisestä kokemuksesta ja osaamisesta syntyvät ratkaisut, jotka johtavat optimaaliseen lopputulokseen.

Ohjausjärjestelmä osaksi simulaattoria

Koneiden käyttöliittymät ja säädöt saadaan osaksi koulutusta, kun koneen oma ohjausjärjestelmä liitetään osaksi simulaattoria. Ohjausjärjestelmien liittäminen simulointiympäristöön on Creanexin ydinosaamista. Käytössämme on laaja valikoima ratkaisuja, joiden avulla erilaiset ohjausjärjestelmäratkaisut liitetään osaksi simulaattoria.

Creanex vastaa kokonaisuudesta

Simulaattoriympäristö toteutetaan yleensä avaimet käteen -projektina. Hoidamme myös prototyypin rakennuttamisen ja testaamisen. Tilaaja saa käyttöönsä kattavat tekniset suunnittelu- ja valmistusdokumentit. Creanex voi vastata myös simulaattoreiden ylläpidosta.