Dumpperisimulaattori

Dumpperisimulaattorilla opit käyttämään isoa konetta turvallisesti ja tehokkaasti. Simulaattorilla pystyt säätämään kustannuksia koulutuksella ja viemään opetuksen aivan uudelle tasolle. Simulaattorin sisältämät kattavat harjoituspaketit ja monipuoliset louhosympäristöt mahdollistavat käytön perusteellisen opettamisen. Tarkka simulointi sekä työympäristöjen monipuolinen ja visuaalisesti yksityiskohtainen mallinnus luovat aidon työtilanteen tunteen. Todenmukaisen kuljettajakokemuksen varmistavat myös aidot dumpperin hallintalaitteet ja ergonomiseksi säädettävä kuljettajaistuin.

  • Runko-ohjattu aidoilla peilinäkymillä tarkasti simuoitu kone

  • Runsaasti suunniteltuja harjoitustilanteita

  • Suoritusten monipuolinen raportointi

 

Koulutuskokonaisuus

Simulaattori on suunniteltu koulutusominaisuudet edellä huomioiden oppilaiden yksilöllinen kehittyminen. Koulutuksenhallintaan olemme kehittäneet SimTrainer-ohjelmiston. Sen avulla koulutukseen on helppo luoda selkeä runko ja edistymistä voidaan seurata oppilaskohtaisesti. Koulutusaineisto sisältää valmiiksi useita monipuolisia simulaattoriharjoituksia. Harjoituksissa käydään läpi työskentelyn eri osa-alueita, kuten ajoneuvon hallinta ja kuorman käsittely. Lue lisää SimTrainerista.

 

Raportointi ja palaute

Simulaattori mahdollistaa kattavasti erilaisia palautteita, joita oikeasta ajoneuvosta ei pystytä keräämään. Dumpperisimulaattori kerää käyttäjän jokaisesta liikkeestä tietoa, jota käytetään monipuolisesti arvioimaan ja raportoimaan suorituksen onnistumista. Suoritus raportoidaan pisteiden lisäksi numeroin ja kuvin. Kouluttaja pystyy yhdellä silmäyksellä tarkastamaan suoritukset pääkohdat ja tuloksen. Pisteiden läpipääsyrajojen muuttaminen ja uusien harjoitusten luominen onnistuu myös vaivattomasti.

 

puimuri raportti

 

 

Dumpperisimulaattorin hallintalaitteet

Laajennettavuus

Simulaattorin kahvat ovat vaihdettavissa, joten samalla alustalla voidaan halutessaan ajaa muitakin Creanexin simulaattoreita. Koneen kahvat ja polkimet ovat helposti vaihdettavissa ilman työkaluja. Kysy lisää laajennusmahdollisuuksista Creanexilta.

 

Liikealusta

Simulaattorissa on myös mahdollisuus liikealustaan. Lue lisää liikealustasta täältä.

 

 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

traktorisimulaattori linkki

pyorakuormaajasimulaattori linkki

kaivinkonesimulaattori linkki