Kaivinkonesimulaattori

Creanexin kaivinkonesimulaattori on tehokas ja kustannuksia säästävä työkalu, jonka avulla opetus tuodaan aivan uudelle tasolle. Simulaattorin sisältämät kattavat harjoituspaketit ja mitoiltaan aidot harjoitteluympäristöt mahdollistavat perusopetuksen tehokkaan koulutuksen. Tarkka simulointi sekä työympäristöjen monipuolinen ja visuaalisesti yksityiskohtainen mallinnus luovat aidon työtilanteen tunteen. Todenmukaisen kuljettajakokemuksen varmistavat myös aidot kaivinkoneen hallintalaitteet ja ergonomiseksi säädettävä kuljettajan istuin.

  • Hallintalaitteet ja toiminnot kuin oikeassa koneessa

  • Runsaasti suunniteltuja harjoitustilanteita

  • Suoritusten monipuolinen raportointi

 

Koulutuskokonaisuus

Simulaattori on suunniteltu koulutusominaisuudet edellä huomioiden oppilaiden yksilöllinen kehittyminen. Koulutuksenhallintaan olemme kehittäneet SimTrainer-ohjelmiston. Sen avulla koulutukseen on helppo luoda selkeä runko ja edistymistä voidaan seurata oppilaskohtaisesti. Koulutusaineisto sisältää valmiiksi yli 40 monipuolista simulaattoriharjoitusta. Harjoituksissa käydään läpi työskentelyn eri osa-alueita, kuten koneen hallinta, ajo sekä kaivaminen. Lue lisää SimTrainerista.

 

kaivinkoneen ohjaamo

 

Raportointi

Simulaattori mahdollistaa kattavasti erilaisia palautteita, joita oikeasta ajoneuvosta ei pystytä keräämään. Kaivinkonesimulaattori kerää käyttäjän jokaisesta liikkeestä tietoa, jota käytetään monipuolisesti arvioimaan ja raportoimaan suorituksen onnistumista. Suoritus raportoidaan pisteiden lisäksi numeroin ja kuvin. Kouluttaja pystyy yhdellä silmäyksellä tarkastamaan suoritukset pääkohdat ja tuloksen. Pisteiden läpipääsyrajojen muuttaminen ja uusien harjoitusten luominen onnistuu myös vaivattomasti.

 

kaivinkone raportti

 

 

Novatron-koneenohjausjärjestelmä

Simulaattori sisältää Novatronin koneenohjausjärjestelmän. Järjestelmä toimii samalla tavalla kuin oikeassa koneessa ja järjestelmän käyttöä voidaan tehokkaasti harjoitella simulaattorissa sille suunnitelluilla harjoituksilla.

 

Kaivinkonesimulaattorissa on mahdollista työskennellä sekä tela- että pyöräalustaisella kaivinkoneella

 

Kaivinkonesimulaattorin hallintalaitteet

kaivinkoneen ohjaimet

 

Laajennettavuus

Simulaattorin kahvat ovat vaihdettavissa, joten samalla alustalla voidaan haluttaessa ajaa muitakin Creanexin maanrakennussimulaattoreita. Koneen kahvat ja polkimet ovat helposti vaihdettavissa ilman työkaluja. Kysy lisää laajennusmahdollisuuksista Creanexilta.

 

Liikealusta

Simulaattorissa on myös mahdollisuus liikealustaan. Lue lisää liikealustasta täältä.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

dumpperisimulaattori linkki

pyorakuormaajasimulaattori linkki