Linja-autosimulaattori

Simulaattori on kustannuksia säästävä työkalu, jonka avulla opetus tuodaan aivan uudelle tasolle. Simulaattorin sisältämät kattavat harjoituspaketit ja mitoiltaan aidot harjoitteluympäristöt mahdollistavat perusopetuksen tehokkaan koulutuksen.

Simulaattorin täysin simuloitu kaupunki tarjoaa hienoja mahdollisuuksia koulutukseen. Kaupungista löytyy kaikki tärkeimmät erilaiset liikennetilanteet, tasa-arvoiset -, liikennevalo- ja etuoikeutetut- risteykset. Lisäksi kaupungissa on useita kaistoja, yksisuuntaisia teitä ja pakollisia pysähtymisiä. Muu liikenne seuraa liikennesääntöjä, pyrkien kuitenkin välttämään törmäyksiä. Kuljettajanistuin ja hallintalaitteet ovat säädettävissä ergonomiseksi kaikille kuljettajille sopivaksi.

 

  • Tarkasti mallinnettu linja-auto aidoilla peilinäkymillä

  • Runsaasti suunniteltuja harjoitustilanteita

  • Suoritusten monipuolinen raportointi

 

Koulutuskokonaisuus

Simulaattori on suunniteltu koulutusominaisuudet edellä huomioiden oppilaiden yksilöllinen kehittyminen. Koulutuksenhallinta onnituu tehokkaasti SimTrainer-ohjelmistolla. Sen avulla koulutukseen on helppo luoda selkeä runko ja edistymistä voidaan seurata oppilaskohtaisesti. Koulutusaineisto sisältää valmiiksi yli 50 simulaattoriharjoitusta, joissa käydään läpi ajoneuvon hallintaa ja monipuolisia ajotilanteita. Lue lisää SimTrainerista.

 

Raportointi ja palaute

Simulaattori mahdollistaa kattavasti erilaisia palautteita, joita oikeasta ajoneuvosta ei pystytä keräämään. Yhdistelmäajoneuvosimulaattori kerää käyttäjän jokaisesta liikkeestä tietoa, jota käytetään monipuolisesti arvioimaan ja raportoimaan suorituksen onnistumista. Suoritus raportoidaan pisteiden lisäksi numeroin ja kuvin. Kouluttaja pystyy yhdellä silmäyksellä tarkastamaan suoritukset pääkohdat ja tuloksen. Pisteiden läpipääsyrajojen muuttaminen ja uusien harjoitusten luominen onnistuu myös vaivatta.

 

Linja-autosimulaattorin hallintalaitteet

 

Laajennettavuus

Simulaattorin kahvat ovat vaihdettavissa, joten samalla alustalla voidaan halutessaan ajaa muitakin Creanexin simulaattoreita. Koneen kahvat ja polkimet ovat helposti vaihdettavissa ilman työkaluja. Kysy lisää laajennusmahdollisuuksista Creanexilta.

 

Liikealusta

Simulaattorissa on myös mahdollisuus liikealustaan. Lue lisää liikealustasta täältä.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

yhdistelma-ajoneuvosimulaattori

trukkisimulaattori linkki