Oletko kiinnostunut työskentelemään simulaattoreiden parissa?

 

Mikäli nyökyttelit ylläolevaa kysymystä lukiessasi, meiltä voisi löytyä paikka juuri sinulle!

Creanex on työkoneiden simulaatioratkaisujen kehittämisen asiantuntija, jolla on menestyvät omat simulaattorituotteet ja vahvaa näyttöä pitkästä yhteistyöstä globaalien alansa johtavien yritysten kanssa. Etsimmekin jatkuvasti uusia kykyjä simulaattoritiimiimme! Creanexilla pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin ja mukavaan, kompaktiin asiantuntijoiden työyhteisöön. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja kasvaa yhdessä yrityksen kanssa.

 

Meillä hyödyt varsinkin C++ ja C# ohjelmistokielien osaamisesta, sekä Windows ja Visual Studio kehitysympäristöjen tuntemuksesta. Myös kiinnostus peliteollisuuden tekniikoita kuten 3D-grafiikka- ja fysiikkakirjastoista on plussaa, mutta tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne työntekoa ja uuden oppimista kohtaan!

 

Mikäli sinua kiinnostaa työpaikka Creanexilla, ole rohkeasti meihin yhteydessä!

Kysy lisää tai laita suoraan CV:si ja hakemuksesi

contact@creanex.fi

+358 3 368 3244

 

 

Onko lopputyön tekeminen ajankohtaista? Jatka lukemista!

 

Pitkä ja tuloksellinen työmme simulaattoriteknologian parissa sai tunnustusta ja meidät valittiin Suomalainen Insinöörityö 2022 palkinnon voittajiksi.  Palkinnon myönsivät Tekniikan Akateemisten Liitto TEK ja Tekniska Föreningen i Finland TFiF. Kyseessä on vuosittain myönnettävä tunnustus poikkeuksellisesta ja huomattavasta insinöörityöstä. Olemme päättäneet käyttää 30 000€ palkintorahan lopputöiden sponsoroimiseen.

 

Creanex osallistuu aktiivisesti tutkimusprojekteihin jotka muokkaavat alan tulevaisuutta. Tällä hetkellä käynnissä olevat projektit tarjoavat myös mielenkiintoisia aiheita lopputöille:

  • EU – Theia-XR – Making the invisible visible for off-highway machinery by conveying extended reality technologies.
  • XR-SPACE: XR Simulation and Presence at the Cloud Edge

 

Jos nämä aiheet kiinnostavat, ole meihin yhteydessä niin keskustellaan asiasta lisää!