Nosturiautosimulaattori

Creanexin nosturiautosimulaattori on tehokas ja kustannuksia säästävä työkalu, jonka avulla opetus tuodaan aivan uudelle tasolle. Taakkojen käsittely pitkän nosturin päässä on aina haastavaa ja vaatii runsaasti harjoitusta. Simulaattorin sisältämät kattavat harjoituspaketit valmentavat käyttäjiä tehokkaasti työelämään. Harjoituksiissa on runsaasti harjoitteita puomin käsittelyyn vaikeustason noustessa tasaisesti. Vaikeimmissa harjoituksissa pitää jo osata käyttää nosturia sulavasti ja pystyä tekemään tarkkoja kuormia. Tarkka simulointi sekä työympäristöjen monipuolinen ja visuaalisesti yksityiskohtainen mallinnus luovat aidon työtilanteen tunteen. Todenmukaisen kuljettajakokemuksen varmistavat myös aidot nosturiauton hallintalaitteet ja ergonomiseksi säädettävä kuljettajan istuin.

  • Monipuolinen hallintapaneeli jolla pystytään hallitsemaan nosturin liikkeiden lisäksi liikkuminen maastossa ja koukun lukitus.

  • Runsaasti suunniteltuja harjoitustilanteita

  • Suoritusten monipuolinen raportointi

 

Koulutuskokonaisuus

Simulaattori on suunniteltu koulutusominaisuudet edellä huomioiden oppilaiden yksilöllinen kehittyminen. Koulutuksenhallintaan olemme kehittäneet SimTrainer-ohjelmiston. Sen avulla koulutukseen on helppo luoda selkeä runko ja edistymistä voidaan seurata oppilaskohtaisesti. Koulutusaineisto sisältää valmiiksi useita monipuolisia simulaattoriharjoituksia. Aineistossa käydään läpi työskentelyn eri osa-alueita, kuten ajoneuvon ajaminen, nosturin hallinta sekä kuorman lastaaminen ja purkaminen. Lue lisää SimTrainerista.

 

Raportointi ja palaute

Simulaattori mahdollistaa kattavasti erilaisia palautteita, joita oikeasta ajoneuvosta ei pystytä keräämään. Nosturisimulaattori kerää käyttäjän jokaisesta liikkeestä tietoa, jota käytetään monipuolisesti arvioimaan ja raportoimaan suorituksen onnistumista. Suoritus raportoidaan pisteiden lisäksi numeroin ja kuvin. Kouluttaja pystyy yhdellä silmäyksellä tarkastamaan suoritukset pääkohdat ja tuloksen. Pisteiden läpipääsyrajojen muuttaminen ja uusien harjoitusten luominen onnistuu myös vaivattomasti.

 

Nosturiautosimulaattorin hallintalaitteet

nosturisimulaattorin ohjaimet

 

Laajennettavuus

Simulaattorin kahvat ovat vaihdettavissa, joten samalla alustalla voidaan halutessaan ajaa muitakin Creanexin simulaattoreita. Koneen kahvat ja polkimet ovat helposti vaihdettavissa ilman työkaluja. Kysy lisää laajennusmahdollisuuksista Creanexilta.

 

Liikealusta

Simulaattorissa on myös mahdollisuus liikealustaan. Lue lisää Creanex liikealustasta täältä.

 

 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

trukkisimulaattori linkki