Puutavara-autosimulaattori

Puutavaran kuljetus ja käsittely on tarkkaa puuhaa. Samalla pitää osata valita oikeat puut oikeaan paikkaan, tehdä kuormat nopeasti ja siististi tiukassa aikataulu paineessa. Kuljetukset ovat myös viime vuosina lisääntyneet entisestään ja koulutustarve on lisääntynyt. Oman haasteensa tuo myös kolme erityyppistä yleisesti käytössä olevaa tapaa hallita nosturia.

Creanexin Puutavara-autosimulaattori tarjoaa näihin kaikkiin ongelmiin ratkaisun. Meillä on saatavilla kolmet erilaiset hallintalaitteet simulaattoriin ja ne ovat mahdollista konfiguroida vastaamaan juuri sitä nosturia, jota varten opiskelija harjoittelee. Simulaattorissa on metsätehon ohjeistuksen mukaisesti tehdyt maastot, joten pystyt harjoittelemaan käännöksiä metsässä juuri sillä tavalla kun niitä tullaan oikeilla työmailla tarvitsemaan.

Simulaattorilla pystyy tekemään täysiä kuormia, jopa viiteen nippuun. Kuorma vaaka ja aito fyysinen vaaka-nappi tuovat simulaation todella lähelle oikeaa työntekoa. Simulaattorin kattava yli viidenkymmenen harjoituksen paketti takaa laadukkaasti etenevän koulutuksen. Harjoittele kustannustehokkaasti ja turvallisesti!

  • Hallintalaitteet valittavissa juuri sinun tarpeiden mukaan

  • Suoritusten monipuolinen raportointi

  • Runsaasti suunniteltuja harjoitustilanteita

 

Koulutuskokonaisuus

Simulaattori on suunniteltu koulutusominaisuudet edellä huomioiden oppilaiden yksilöllinen kehittyminen. Koulutuksenhallintaan olemme kehittäneet SimTrainer-ohjelmiston. Sen avulla koulutukseen on helppo luoda selkeä runko ja edistymistä voidaan seurata oppilaskohtaisesti. Koulutusaineisto sisältää valmiiksi yli 50 monipuolista simulaattoriharjoitusta. Harjoituksissa käydään läpi työskentelyn eri osa-alueita, kuten ajoneuvon ajaminen, nosturin hallinta sekä puutavaran käsittely. Lue lisää SimTrainerista.

 

puutavara-auto ohjaamo

 

Raportointi ja palaute

Simulaattori mahdollistaa kattavasti erilaisia palautteita, joita oikeasta ajoneuvosta ei pystytä keräämään. Puutavara-autosimulaattori kerää käyttäjän jokaisesta liikkeestä tietoa, jota käytetään monipuolisesti arvioimaan ja raportoimaan suorituksen onnistumista. Suoritus raportoidaan pisteiden lisäksi numeroin ja kuvin. Kouluttaja pystyy yhdellä silmäyksellä tarkastamaan suoritukset pääkohdat ja tuloksen. Pisteiden läpipääsyrajojen muuttaminen ja uusien harjoitusten luominen onnistuu myös vaivattomasti.

Simulaattori mittaa esimerkiksi kuorman laatua, nosturin kulkemaa matkaa, törmäyksiä, ohjauksia liikerajaa vasten ja muita kouluttajalle hyödyllisiä tietoja. Näillä tiedoilla pystytyään kuljettajaa teokkaasti opastamaan parhaisiin mahdollisiin työtapoihin.

puutavara-auto raportti

 

 

Puutavara-autosimulaattorin perustoimitukseen sisältyvät hallintalaitteet:

 

Lisäoptivaihtoehto 1:

 

 

Lisäoptiovaihtoehto 2:

 

Laajennettavuus

Simulaattorin kahvat ovat vaihdettavissa, joten samalla alustalla voidaan halutessaan ajaa muitakin Creanexin simulaattoreita. Koneen kahvat ja polkimet ovat helposti vaihdettavissa ilman työkaluja. Kysy lisää laajennusmahdollisuuksista Creanexilta.

 

Liikealusta

Simulaattorissa on myös mahdollisuus liikealustaan. Lue lisää liikealustasta täältä.

 

 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

yhdistelma-ajoneuvosimulaattori

pyorakuormaajasimulaattori linkki