Pyöräkuormaajasimulaattori

Ison pyöräkuormaajan kuljettaminen vaihtelevilla työmailla ja olosuhteissa ei ole helppoa puuhaa. Työtehtävät vaihtelevat paljon, aina pientavaran siirtämisestä louheen kuormaamiseen. Lisäksi pitäisi vielä pystyä ajamaan ahtaissa tiloissa halliten runko-ohjatun koneen käyttäminen.

Creanexin pyöräkuormaajasimulaattorilla pystyt tehokkaasti keräämään työelämän vaatimia taitoja. Harjoittelu pystytään tekemään turvallisesti ja kustannuksia säästäen. Opetus pystytään tuomaan aivan uudelle tasolle! Simulaattorin sisältämät kattavat harjoituspaketit ja mitoiltaan aidot harjoitteluympäristöt mahdollistavat perusopetuksen tehokkaan koulutuksen. Tarkka simulointi sekä työympäristöjen monipuolinen ja visuaalisesti yksityiskohtainen mallinnus luovat aidon työtilanteen tunteen. Todenmukaisen kuljettajakokemuksen varmistavat myös aidot pyöräkuormaajan hallintalaitteet ja ergonomiseksi säädettävä kuljettajan istuin.

Pyöräkuormaajaa pystyy simulaattorissa ajamaan, joko kaupungissa rakennustyömaalla tai erilaisissa kiinteistönhoito tehtävissä. Tämän lisäksi löytyy louhos jossa voidaan hyvin harjoitella sinne sopivia tehtäviä, kuten louheen kuormaamista. Pyöräkuormaajan ajokokemuksesta saadaan vakuuttava ja aitoa vastaava kun simulaattori varustetaan liikealustalla.

 

  • Hallintalaitteet ja toiminnot kuin oikeassa koneessa

  • Kauha ja trukkipiikit sekä niitä tukevat harjoitteet

  • Suoritusten monipuolinen raportointi

 

Koulutuskokonaisuus

Simulaattori on suunniteltu koulutusominaisuudet edellä huomioiden oppilaiden yksilöllinen kehittyminen. Koulutuksenhallintaan olemme kehittäneet SimTrainer-ohjelmiston. Sen avulla koulutukseen on helppo luoda selkeä runko ja edistymistä voidaan seurata oppilaskohtaisesti.  Monipuoliset harjoituskokonaisuudet etenevät ajon ja kauhankäytön harjoituksista kohti kokonaisia työkiertoja ja oman työn suunnittelua. Lue lisää SimTrainerista.

 

pyorakuormaajan ohjaamo

 

Raportointi ja palaute

Simulaattori mahdollistaa kattavasti erilaisia palautteita, joita oikeasta ajoneuvosta ei pystytä keräämään. Pyöräkuormaajasimulaattori kerää käyttäjän jokaisesta liikkeestä tietoa, jota käytetään monipuolisesti arvioimaan ja raportoimaan suorituksen onnistumista. Suoritus raportoidaan pisteiden lisäksi numeroin ja kuvin. Kouluttaja pystyy yhdellä silmäyksellä tarkastamaan suoritukset pääkohdat ja tuloksen. Pisteiden läpipääsyrajojen muuttaminen ja uusien harjoitusten luominen onnistuu myös vaivattomasti.

 

pyorokuormaaja raportti

 

 

Pyöräkuormaajan hallintalaitteet

 

Laajennettavuus

Simulaattorin kahvat ovat vaihdettavissa, joten samalla alustalla voidaan ajaa muitakin Creanexin simulaattoreita. Koneen kahvat ja polkimet ovat helposti vaihdettavissa ilman työkaluja ja konetyypin muuttaminen toiseksi sujuu noin 15 minuutissa. Laajennusmahdollisuuksista kannattaa kysyä lisää Creanexiltä.

 

Liikealusta

Kaikissa Creanex simulaattoreissa on myös mahdollisuus liikealustaan. Liikealusta sopii todella hyvin pyöräkuormaajan kuljettamiseen ja tuo selkeää lisäarvoa. Tunne kuinka kauhan osuminen maahan vaikuttaa koneeseen, ja kuinka iso merkitys on hyvin tasoitetulla pohjalla. Lue lisää liikealustasta täältä.

 

 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

traktorisimulaattori linkki

dumpperisimulaattori linkki

kaivinkonesimulaattori linkki