Traktorisimulaattori

Traktoria käytetään monipuolisesti erilaisissa maatilan töissä. Pitää oppia hallitsemaan useat lisälaitteet ja koneen käyttäytyminen. Työskennellessä pitää olla tarkkana, ettei samoja alueita pellosta käsitellä liian monta kertaa.  Myöskään yhtään aluetta ei saa jäädä käsittelemättä.

Creanexin traktorisimulaattori tarjoaa tehokkaat työkalut ratkaista nämä haasteet. Tarkka raportointi ja kattavat harjoituspaketit opettavat kuljettajalle toimimisen lisälaitteiden kanssa. Simulaattori säästää kustannuksia, kun koneen hallinnan harjoittelu voidaan tehdä simulaattorissa, myös virheet jäätävät vain virtuaaliseksi. Tarkka simulointi sekä työympäristöjen monipuolinen ja visuaalisesti yksityiskohtainen mallinnus luovat aidon työtilanteen tunteen. Todenmukaisen kuljettajakokemuksen varmistavat myös aidot traktorin hallintalaitteet ja ergonomiseksi säädettävä kuljettajan istuin.

  • Kattavat lisälaitteet pellon käsittelyyn ja kuormaukseen.

  • Runsaasti suunniteltuja harjoitustilanteita

  • Monipuolinen raportointi, näet heti kuinka hyvin pellon käsittely onnistui

 

Traktorisimulaattori sisältää seuraavat työlaitteet:

traktori lisäosat

 

Koulutuskokonaisuus

Simulaattori on suunniteltu koulutusominaisuudet edellä huomioiden oppilaiden yksilöllinen kehittyminen. Koulutuksenhallintaan olemme kehittäneet SimTrainer-ohjelmiston. Sen avulla koulutukseen on helppo luoda selkeä runko ja edistymistä voidaan seurata oppilaskohtaisesti. Koulutusaineisto sisältää valmiiksi useita monipuolisia simulaattoriharjoituksia. Harjoituksissa käydään läpi työskentelyn eri osa-alueita, kuten kylvö, äestys ja peräkärryn hallinta. Lue lisää SimTrainerista.

 

 

Raportointi ja palaute

Simulaattori mahdollistaa kattavasti erilaisia palautteita, joita oikeasta ajoneuvosta ei pystytä keräämään. Traktorisimulaattori kerää käyttäjän jokaisesta liikkeestä tietoa, jota käytetään monipuolisesti arvioimaan ja raportoimaan suorituksen onnistumista. Suoritus raportoidaan pisteiden lisäksi numeroin ja kuvin. Kouluttaja pystyy yhdellä silmäyksellä tarkastamaan suoritukset pääkohdat ja tuloksen. Pisteiden läpipääsyrajojen muuttaminen ja uusien harjoitusten luominen onnistuu myös vaivattomasti.

 

 

Traktorisimulaattorin hallintalaitteet

 

Laajennettavuus

Simulaattorin kahvat ovat vaihdettavissa, joten samalla alustalla voidaan halutessaan ajaa muitakin Creanexin simulaattoreita. Koneen kahvat ja polkimet ovat helposti vaihdettavissa ilman työkaluja. Kysy lisää laajennusmahdollisuuksista Creanexilta.

 

Liikealusta

Simulaattorissa on myös mahdollisuus liikealustaan. Lue lisää Creanex liikealustasta täältä.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

puimuri linkki

pyorakuormaajasimulaattori linkki