Trukkisimulaattori

Trukkisimulaattorilla pystyt tehokkaasti ja turvallisesti harjoittelemaan trukin käyttöä ilman riskejä kolhuista. Terminaalissa ja erilaisissa maastoissa työskentely valmistaa kuljettajia oikean työelämän tuomiin haasteisiin. Tarkka simulointi sekä työympäristöjen monipuolinen ja visuaalisesti yksityiskohtainen mallinnus luovat aidon työtilanteen tunteen. Todenmukaisen kuljettajakokemuksen varmistavat myös aidot trukin hallintalaitteet ja ergonomiseksi säädettävä kuljettajan istuin.

  • Trukkipiikkien käsittely kuin oikeassa koneessa

  • Runsaasti suunniteltuja harjoitustilanteita

  • Suoritusten monipuolinen raportointi

 

Koulutuskokonaisuus

Simulaattori on suunniteltu koulutusominaisuudet edellä huomioiden oppilaiden yksilöllinen kehittyminen. Koulutuksenhallintaan olemme kehittäneet SimTrainer-ohjelmiston. Sen avulla koulutukseen on helppo luoda selkeä runko ja edistymistä voidaan seurata oppilaskohtaisesti. Koulutusaineisto sisältää valmiiksi useita monipuolisia simulaattoriharjoituksia. Monipuoliset harjoituskokonaisuudet etenevät ajon ja trukkipiikkien käytön harjoituksista kohti varastossa työskentelyä. Lue lisää SimTrainerista.

 

trukki ohjaamo

 

Raportointi ja palaute

Simulaattori mahdollistaa kattavasti erilaisia palautteita, joita oikeasta ajoneuvosta ei pystytä keräämään. Trukkisimulaattori kerää käyttäjän jokaisesta liikkeestä tietoa, jota käytetään monipuolisesti arvioimaan ja raportoimaan suorituksen onnistumista. Suoritus raportoidaan pisteiden lisäksi numeroin ja kuvin. Kouluttaja pystyy yhdellä silmäyksellä tarkastamaan suoritukset pääkohdat ja tuloksen. Pisteiden läpipääsyrajojen muuttaminen ja uusien harjoitusten luominen onnistuu myös vaivattomasti..

 

trukki raportti

 

Trukkisimulaattorin hallintalaitteet

 

Laajennettavuus

Simulaattorin kahvat ovat vaihdettavissa, joten samalla alustalla voidaan halutessaan ajaa muitakin Creanexin simulaattoreita. Koneen kahvat ja polkimet ovat helposti vaihdettavissa ilman työkaluja. Kysy lisää laajennusmahdollisuuksista Creanexilta.

 

Liikealusta

Simulaattorissa on myös mahdollisuus liikealustaan. Lue lisää liikealustasta täältä.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

puimuri linkki

pyorakuormaajasimulaattori linkki