Uudistettu Monikonesimulaattori

 

Uudistetussa simulaattorissa olemme kattavasti huomioineet asiakaspalautetta. Palautteen perusteella olemme kehittäneet simulaattoriin lukuisia hyviä ominaisuuksia. Simulaattorit on suunniteltu käyttäjä keskipisteenä, edelleen kuitenkin unohtamatta helppoa koneen vaihtoa.

 

Liikealustalla tai ilman

Uudistetun simulaattorin yksi suurimpia uudistuksia on mahdollisuus liikealustaan. Liikealustasta löytyy riittävästi nopeutta ja kattavat liikealueet tuottamaan hyvä tuntuma kaikista simuloiduista koneista. Liikealustan laadukkaat komponentit varmistavat pitkän käyttöiän ja todella tukevan tuntuman. Tämän tasoista liikealustaa ei ole aiemmin nähty tässä hintaluokassa! Liikealustalla varustettua simulaattoria liikutellaan pumppukärryillä. Ilman liikealustaa simulaattori varustetaan pyörillä.

Hallintalaitteet ergonimisesti

Kaikki simulaattorin hallintalaitteet on sijoitettu kuljettajaystävällisesti. Kosketusnäyttö ja näppäimistö ovat suoraan kätesi ulottuvilla. Vaihdettavat kahvat takaavat että sinun ei tarvitse kuvitella ajavasi eri koneita, saat ajaa niitä juuri oikeilla hallintalaitteilla. Oppimisen siirtovaikutus oikeisiin koneisiin on tutkitusti vahva.