Yhdistelmäajoneuvosimulaattori

Creanexin yhdistelmäajoneuvosimulaattori on Trafin hyväksymä koulutussimulaattori ajonevojen käytön harjoitteluun. Hyväksyntä on tällä hetkellä C ja CE korttiluokkiin, mutta se on mahdollista laajentaa myös muihin korttiluokkiin kuten linja-auto ja henkilöauto.

Simulaattori on kustannuksia säästävä työkalu, jonka avulla opetus tuodaan aivan uudelle tasolle. Simulaattorin sisältämät kattavat harjoituspaketit ja mitoiltaan aidot harjoitteluympäristöt mahdollistavat perusopetuksen tehokkaan koulutuksen.

Simulaattorin täysin simuloitu kaupunki tarjoaa hienoja mahdollisuuksia koulutukseen. Kaupungista löytyy kaikki tärkeimmät erilaiset liikennetilanteet, tasa-arvoiset -, liikennevalo- ja etuoikeutetut- risteykset. Lisäksi kaupungissa on useita kaistoja, yksisuuntaisia teitä ja pakollisia pysähtymisiä. Muu liikenne seuraa liikennesääntöjä, pyrkien kuitenkin välttämään törmäyksiä. Kuljettajanistuin ja hallintalaitteet ovat säädettävissä ergonomiseksi kaikille kuljettajille sopivaksi.

 

Tunne isot autot turvallisesti luokkatilassa

  • Tarkasti mallinetut ajoneuvot, aidoilla peilinäkymillä
  • Hallitse ajoneuvojen käyttäytymisen erot
  • Runsaasti suunniteltuja harjoitustilanteita
  • Suoritusten monipuolinen raportointi

 

Yhdistelmäajoneuvosimulaattori sisältää seuraavat ajoneuvot:

 

Ajoneuvoista pystyy myös irroittamaan perävaunut joka mahdollistaa perävaunun kytkemisen ja irrottamisen harjoittelua erilaisten peruutustehtävien avulla.

 

Koulutuskokonaisuus

Simulaattori on suunniteltu koulutusominaisuudet edellä huomioiden oppilaiden yksilöllinen kehittyminen. Koulutuksenhallinta onnituu tehokkaasti SimTrainer-ohjelmistolla. Sen avulla koulutukseen on helppo luoda selkeä runko ja edistymistä voidaan seurata oppilaskohtaisesti. Koulutusaineisto sisältää valmiiksi yli 50 simulaattoriharjoitusta, joissa käydään läpi ajoneuvon hallintaa ja monipuolisia ajotilanteita. Lue lisää SimTrainerista.

 

 

Raportointi ja palaute

Simulaattori mahdollistaa kattavasti erilaisia palautteita, joita oikeasta ajoneuvosta ei pystytä keräämään. Yhdistelmäajoneuvosimulaattori kerää käyttäjän jokaisesta liikkeestä tietoa, jota käytetään monipuolisesti arvioimaan ja raportoimaan suorituksen onnistumista. Suoritus raportoidaan pisteiden lisäksi numeroin ja kuvin. Kouluttaja pystyy yhdellä silmäyksellä tarkastamaan suoritukset pääkohdat ja tuloksen. Pisteiden läpipääsyrajojen muuttaminen ja uusien harjoitusten luominen onnistuu myös vaivattomasti.

 

yhdistelmäajoneuvo raportti

 

 

Yhdistelmäajoneuvon hallintalaitteet

 

Laajennettavuus

Simulaattorin kahvat ovat vaihdettavissa, joten samalla alustalla voidaan halutessaan ajaa muitakin Creanexin simulaattoreita. Koneen kahvat ja polkimet ovat helposti vaihdettavissa ilman työkaluja. Kysy lisää laajennusmahdollisuuksista Creanexilta.

 

Liikealusta

Simulaattorissa on myös mahdollisuus liikealustaan. Lue lisää liikealustasta täältä.

 

 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

trukkisimulaattori linkki

nosturisimulaattori linkki