Puimurisimulaattori

Creanexin puimurisimulaattori on tehokas ja kustannuksia säästävä työkalu, jonka avulla opetus tuodaan aivan uudelle tasolle. Puimurisimulaattorissa on tarkasti mallinnettu leikkuupöydän toiminta sekä puintiprosessi. Simulaattorin sisältämät kattavat harjoituspaketit ja aidot harjoitteluympäristöt mahdollistavat perusopetuksen tehokkaan koulutuksen. Tarkka simulointi sekä työympäristöjen monipuolinen ja visuaalisesti yksityiskohtainen mallinnus luovat aidon työtilanteen tunteen. Simulaattorissa pystyt hyvin hiomaan työtekniikoita erilaisille pelloille ja suunnittelemaan oikea-aikaiset tyhjennykset. Todenmukaisen kuljettajakokemuksen varmistavat myös aidot puimurin hallintalaitteet ja ergonomiseksi säädettävä kuljettajan istuin.

  • Hallintalaitteet ja toiminnot kuin oikeassa koneessa

  • Runsaasti suunniteltuja harjoitustilanteita

  • Suoritusten monipuolinen raportointi

 

Koulutuskokonaisuus

Simulaattori on suunniteltu koulutusominaisuudet edellä huomioiden oppilaiden yksilöllinen kehittyminen. Koulutuksenhallintaan olemme kehittäneet SimTrainer-ohjelmiston. Sen avulla koulutukseen on helppo luoda selkeä runko ja edistymistä voidaan seurata oppilaskohtaisesti. Koulutusaineisto sisältää valmiiksi useita monipuolisia simulaattoriharjoituksia. Harjoituksissa käydään läpi työskentelyn eri osa-alueita, kuten leikkuupöydän hallinta ja viljan puinti. Lue lisää SimTrainerista.

 

 

Raportointi ja palaute

Simulaattori mahdollistaa kattavasti erilaisia palautteita, joita oikeasta puimurista ei pystytä keräämään. Puimurisimulaattori kerää käyttäjän jokaisesta liikkeestä tietoa, jota käytetään monipuolisesti arvioimaan ja raportoimaan suorituksen onnistumista. Suoritus raportoidaan pisteiden lisäksi numeroin ja kuvin. Kouluttaja pystyy yhdellä silmäyksellä tarkastamaan suoritukset pääkohdat ja tuloksen. Pisteiden läpipääsyrajojen muuttaminen ja uusien harjoitusten luominen onnistuu myös vaivattomasti.

 

puimuri raportti

 

Puimurisimulaattorin hallintalaitteet

 

Laajennettavuus

Simulaattorin kahvat ovat vaihdettavissa, joten samalla alustalla voidaan halutessaan ajaa muitakin Creanexin simulaattoreita. Koneen kahvat ja polkimet ovat helposti vaihdettavissa ilman työkaluja. Kysy lisää laajennusmahdollisuuksista Creanexilta.

 

Liikealusta

Simulaattorissa on myös mahdollisuus liikealustaan. Lue lisää Creanex liikealustasta täältä.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

traktorisimulaattori linkki

pyorakuormaajasimulaattori linkki